Vallåkraträffen 18-19 September 2021

Vi har haft ett tätt samarbete med myndigheterna och har gjort en plan som följer regler för mässa och offentlig tillställning som ska göra detta event så smittsäkert som möjligt. Antalet besökare är fritt på mässan som är den största delen men max 600 besökare på sektionen ute på flygrakan. Din insats som besökare är att hålla avstånd och följa våra skyltar. Vi hoppas på er förståelse då detta är en förutsättning för att vi ska få genomföra evenemanget 2021.

Drop-in vaccinering
För dig som ännu inte vaccinerat dig mot Covid-19 finns nu chans att göra detta på Vallåkraträffen. MACC Scandinavia på uppdrag av Region Skåne kommer att finnas på plats för drop-in vaccinering. Du hittar dem i tältet precis innanför huvudentrén. Passa på!

Vi följer Folkhälsomyndighetens gällande Corona-restriktioner.

Håll avstånd
Tvätta händerna ofta
Stanna hemma om du är sjuk

Varmt välkommen!

 

Program Vallåkraträffen Lördag 18 september

 

10.00 – Grindarna öppnar på Enoch Thulins Flygplats utanför Vallåkra/Landskrona. Kom och titta på ” Classic Day”. Start med ”Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show” ute på flygrakan. Se alla veteranlastbilarna i Sundets Pärla – veteranlastbilsträff. Missa inte heller målgången av Lergökarallyt som är Södra Sveriges största veteran & sportbilsrally. Se alla fina fordon när de gått i mål i utställningen ute på flygrakan.Fynda bland utställarna i flyghangarerna eller på den stora företags/mässgatan utomhus som är över 1 km lång. Ta en glass, en kopp kaffe, ät godis och en bit god mat från flera olika foodtrucks & matställen som finns på området. Passa också på att titta på Landskrona Flygklubbs flygplan.

10.00. Jurybedömning av utställningsbilar som står i företagsmontrar och

klubbmontrar. Stå kvar på era platser jury går runt. Föranmälan sker via hemsidan där ni berättar var ni står.

Ca 10.45.  Alla Hot Rods parkerar på asfalten ute flygrakan. Jury väljer ”Top Ten”.

10.30- Målgång av Veteranlastbilarna i Sundets Pärla  och alla entusiastbilar i Lergökarallyt med hundratalas klassisker,sportbilar & amerikanska finbilar som fyller hela flygrakan.

14.45. Rullande prisutdelning över rampen/scenen ”Top Ten” Bästa Hot Rods.

15.00. Prisutdelning för deltagarna i Sundets Pärla Veteranlastbilsträff

15.15. Prisutdelning Lergökarallyt.

17.00. Vallåkraträffen stänger för dagen, välkommen tillbaka imorgon.

 

Program Vallåkraträffen Söndag 19 september

 

07.00 Grindarna öppnas för begagnatmarknaden/swap-meet och utställningsbilar. Final i Sverige Häftigaste Volvo, Best in Show och Sveriges Häftigaste Epa/A-traktor. Över 1000 fordon. Juryn med Niklas Wilhelmsson & Co inleder bilbedömningen i Meguiars Show’n Shine area där de finaste bilbyggena står ute på flygrakan.

08.00. Öppnande av Vallåkraträffen för publik. 170.000 m² med originalrenoverade och ombyggda bilar, Fynda beg. bildelar på den stora Swap Meet/Marknaden och köp biltillbehör/bilstereo, reservdelar, kläder och mycket mer på mässgatan som är över 1km lång under hela dagen. Över 100 företag och bilklubbar är på plats. Njut av god mat i någon av alla foodtrucks som finns på plats intill företagsmässan.

09.00. Juryn börjar bedömning av alla entusiastbilar som anmält sig på Meguiars Show n shine area sektionen ute på flygrakan.

09.15. Invigning av Vallåkraträffen och presentation av dagen program. Fynda bland utställarna i flyghangarerna eller på den stora företagsgatan utomhus över 1 km lång. Ta en glass, en kopp kaffe, ät godis och en bit god mat från flera olika foodtrucks & matställen som finns på området. Titta närmare på alla Landskrona Flygklubbs flygplan.

15.00-15.15. Dragning i Bilbyggarlotteriet,deltagare i Show n Shine,fina priser vid scenen på flygrakan.

15.15-15.50. Line-up av prisvinnande ombyggda bilar/entusiastbilar på flygrakan.

16.00 – Startar prisutdelningen för Vallåkraträffen 2021 med ett gigantiskt prisbord troligen största i Sverige som nu innehåller över 100 pokaler, biltillbehör och mycket mera. Resor & deltagande till de största bilmässorna i Sverige & Norge. Bilsporttrofén till Best in Show och Sveriges Häftigaste Volvo där Volvo Car Sverige skänker 45.000 kr i presentkort. Alla pristagarna på flygrakan och vinnarna kör över ”rampen”.

 

Obs! Med reservation för tidsförskjutning och ändringar i programmet.

Följ oss på facebook

Kontakta oss

Vallåkraträffen
info@vallakratraffen.com

 

Öppettider:

Lördag: 10.00 – 17-00.
Söndag: 08.00 – 17.00.

 

Följ oss på sociala medier

Nyhetsbrev

Få det senaste nyheterna om Vallåkraträffen