fbpx

Show´n Shine Area

Välkommen med din entusiastbil till Vallåkraträffen 2024

Förare av fina entusiastbilar har fri entré både lördag och söndag!

Passagerare kan lösa sin biljett i förväg här

Välkommen med din entusiastbil till Vallåkraträffen 2024!

De deltagare som har en bil utöver det vanliga och som vill få sin bil bedömd av jury på Vallåkraträffen måste föranmäla sig med foto på bilen. Det går endast att ställa upp i en tävlingsklass!

 

Kom hit och ställ ut din bil

Förare av entusiastbilar som inte vill bli bedömda av juryn men ändå vill ställa ut sin bil på träffen behöver inte föranmäla sig, bara kom! Förare av fina entusiastbilar har fri entré. Bilar som vill ställa ut ska vara på plats innan 09.00 på söndagen annars kan vi inte garantera plats inne på området.

Öppettider: 
Lördag 08-17 .
Söndag 07-17 . 

Bedömningen startar 09.00 under söndagen på Meguiars Show´n Shine area, som ligger mitt på flygrakan. Följ skyltar Show N Shine area. Bilar som vill ställa ut ska vara på plats innan 09.00 på söndagen annars kan vi inte garantera plats.

Företags och klubb-bilar

Bilar som väljer att stå i företagsmontrar eller klubbmontrar bedöms mestadels under lördagen med start 10.00. Ange var du står i formuläret när du anmäler din bil. Du kan fylla i namn på företaget eller bilklubben i båda fälten. Något monternummer behövs ej.  Alla bilar kan stå kvar i sina montrar under lördagen. Juryn kommer att gå runt och titta på bilarna och bedömma bilarna på plats. Juryn tittar även på bilar i företagsmontrar under söndagen.

Vad är Show ’N shine area?

Show’n shine area är ett finbilsområde på asfalt mitt på flygrakan där Juryn förbehåller sig rätten att välja ut fina bilar som skall parkeras och bedömas. De 250 första får Meguiars Show N shine plakett. Dessa delas ut på plats och delas ut i Goodiebagen som du får när du kör in på Show´N Shine området. Där ligger även lotten till bilbyggarlotteriet, program etc. 

Prisutdelning Söndag

Om just du får en blå lapp i framrutan, läs instruktionerna noggrant. Detta innebär att du har vunnit pris och skall köra ut med din bil på flygrakan. Har du fått två blå lappar har du vunnit mer än ett pris. Kör runt scenen och ställ dig i kön igen. Se till att parkera din bil i rätt klass. Juryn och funktionärerna hjälper dig. Vinnaren åker sedan över rampen som finns vid scenen. Tvåan och trean kör vid sidan om. Lycka till!

ALLMÄNNA VILLKOR

  • Med anmälan förbinder du ditt fordon till att närvara mellan 09-15.00 under söndagen.
  • Arrangören friskriver sig från allt ansvar för utställda fordon.
  • Fordonen ska vara på plats på träffen senast klockan 09.00 söndag morgon.
  • Arrangören förbehåller sig rätten att avgöra om ett anmält fordon kan tas emot och var det ska placeras. 
  • Biltrailrar får köras in på området men anvisas sedan till en speciell parkering som ligger inne till vänster på flygplatsen.

 

 

Sveriges Häftigaste Volvo

Så här gör du för att få chansen att delta i Sveriges Häftigaste Volvo:
Du anmäler din bil i den volvoklass som den tillhör, klasserna hittar du här. Juryn kommer därifrån att välja ut bilar som blir finalister i Sveriges häftigaste Volvo. Dessa finalister får sedan parkera sina bilar framför scenen. Där röstar sedan Juryn, bilbyggarna och besökarna fram tre pristagare.

Regler Sveriges Häftigaste Volvo

Bilen ska ha motor och chassi/kaross från Volvo samt vara körbar. Du kan bara vinna med samma bil en gång eller om det skett en avsevärd förändring efter ombyggnad.

 

Meguiars plakett till de 250 första fordonen som blir uttagna. Plaketten delas ut på plats vid ingången till Show’N Shine området. Kom i tid! 

Anmälan är nu öppen!

Sista dag för anmälan är 12 Augusti

Kontakta oss

Vallåkraträffen
info@vallakratraffen.com

Följ oss på sociala medier!

Nyhetsbrev

Få det senaste nyheterna om Vallåkraträffen