fbpx

Ny klass på Vallåkraträffen
”American Street Custom”!

På allmän begäran öppnar vi upp en ny klass på Vallåkraträffen.
Klassen är för alla körbara ombyggda amerikanska bilar t.ex.
Muskelbilar, Pro-Street look, Hot Rods och kreativt ombyggda
amerikanska bilar. Alla bilarna måste vara körbara då det är rullande prisutdelning under söndagen med start 16.00. Vinnaren får förutom stor pokal ett presentkort på 15.000 kr till Grand National Roadster Show i USA från stolta sponsorn TurtleWax samt förstklassiga bilvårdsprodukter.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan

Anmäl din bil genom att klicka på knappen nedanför. Välj tävlingsklass ”American Street Custom”. 

Kända bilbyggarprofilen Johan Eriksson är Huvuddomare

Johan Eriksson från Mora kommer ner till Vallåkraträffen för att agera huvddomare i nya klassen för amerikanska ombyggda fordon. Johan har länge varit känd för att skapa bilar som är riktiga vinnare, till och med på Sema Show i Las Vegas lyckades han stjäla showen.

Hans verk har alltså fått uppmärksamhet långt bort i USA, där självaste Jay Leno och landets främsta bilbyggare nästan står i givakt när Johan kommer på besök – med eller utan sina bilar.

Vinnaren får en resa till Grand Nationals i USA! 

Vinnaren får förutom stor pokal ett presentkort på 15.000 kr till Grand National Roadster Show i USA från stolta sponsorn TurtleWax.

Grand National Roadster Show (GNRS) i USA, även känd som ”The Grand Daddy of Them All,” är den äldsta och mest prestigefyllda utställningen för hot rods och custom cars i landet.

Här är några viktiga punkter om GNRS:

 1. Historia och Betydelse:
  • GNRS startade 1950 och har hållits årligen sedan dess. Det är en av de mest ansedda bilutställningarna i världen för hot rods och custom cars.
 2. Plats och Tid:
  • Evenemanget äger rum på Fairplex i Pomona, Kalifornien, vanligtvis under januari månad. Tidigare hölls det i Oakland, vilket gav upphov till dess ursprungliga namn, Oakland Roadster Show. Läs mer via länken här: Grand National Roadster Show – Rod Shows

Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show - Lördag

Hot rods på Vallåkraträffen

Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show

Åk med i Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show med din fina Hot Rod/Street rod under lördagen. Paraden med alla Hot Rods kommer att gå längs med hela flygrakan. En del av bilarna kommer att presenteras på rampen vid stora scenen innan de parkeras på Show’N Shine-området. Möjlighet att köpa fika vid starten kommer att finnas. Gör gärna en intresseanmälan längre ner på sidan!

Fri entre till er som åker hotrod!

 

För mer information kontakta SSRAs Anders Pålsson på telefon: 0705-240134 eller via mejl anders@240134.se .

Missa inte heller den långa mässgatan som är över 1 kilometer lång och utställningen i flyghangarerna.

Long Distance

Pris till årets long distance kommer att delas ut. Har du kört långt? Anmäl då detta till Anders Pålsson för din chans att vinna.

SSRA Choice

SSRA delar ut SSRA Choice till ett nytt bygge eller något som sticker ut i mängden. Prisutdelningen och presentation Prisutdelningen sker med rullande start och de finaste roddarna kör över rampen på flygrakan kl. 14.00. Bedömningen av bilarna sker av Vallåkraträffens jury. Juryn kommer att utse 10 stycken hot rods som får minnestavla och en helårsprenumeration var på Bilsport Classic.

 

Anmäl ditt intresse här!

Anmälan är ej bindande.

 

  Kontaktuppgifter

  Uppgifter om ditt fordon

  Årsmodell (*)

  Regnr (*)

  *obligatorisk

  Bevisa att du är människa genom att välja hjärta.

  Kontakta oss

  Vallåkraträffen
  info@vallakratraffen.com

  Följ oss på sociala medier!

  Nyhetsbrev

  Få det senaste nyheterna om Vallåkraträffen