fbpx

CAMPING

Camping i Vallåkra

Camping  (2 KM IFRÅN)

Drivs av Vallåkra idrottsförening
Du bor endast 2 km från Enoch Thulins flygplats där Vallåkraträffen arrangeras. Här erbjuds plats för din bil med tält intill eller plats för din husbil/husvagn.

Ingår följande:

 • Helgarmband (inträde båda dagarna) Vallåkraträffen.
 • Programtidning Vallåkraträffen
 • Plats för din bil och tält eller husvagn/husbil
 • Kiosk med möjlighet att köpa mat och frukost
 • Vatten
 • Toaletter
 • Duschar

Vallåkra Camp 

Camping  (8 KM IFRÅN)

Norr om Vallåkraträffen, ca 8km från Enoch Thulins flygplats, förbereder vi för en lugn camping för tält, husvagnar och husbilar.

Bilentusiasten Günther & Co arrangerar en lugn camping för dig som vill sova och har en fin entusiastbil. Vi tar emot både tält, husbilar och husvagnar. Campingen ligger ca 8km från Enoch Thulins flygplats. 

Ingår följande:

 • Helgarmband (inträde båda dagarna) Vallåkraträffen.
 • Programtidning Vallåkraträffen
 • Plats för din bil & tält/husvagn/husbil
 • Tvättplatta med tvättsvamp & schampo ingår.
 • Grillplats – fredag/lördag.
 • Frukostpåse.
 • Vatten i kran.
 • Toalett.
 • Larmat garage för din entusiastbil (begränsat antal)

HOTELL

Clarion Grand Hotell Helsingborg

Hotell

Under helgen erbjuder Clarion Grand Hotel specialpriser på boende och garage till er som besöker eventet. Clarion Grand ligger centralt placerat mitt på stortorget i Helsingborg med tillgång till låst garage tvärs över gatan under rådhuset.

Enkelrum moderate max 1 person 1425 kr / natt ( ordinarie pris 1580)
Enkelrum standard 1 person inkl frukostbuffé 1625 kr /natt (ordinarie pris 1780)
Dubbelrum standard två personer inkl frukostbuffé 1825 kr /natt (ordinarie pris 1980)

24 timmars garagebiljett till låst garage. 290kr/dygn

Boka på mail cl.grandhelsingborg@choice.se eller ring på tel 042-380400. Bokning måste ske 1 månad innan träffen äger rum för att angivna priser ska gälla.

Hotel 1622 i Rydebäck

Hotell

På fantastiskt läge i Rydebäck strax utanför Helsingborg finner ni Hotel 1622 med stranden, havet, skön natur. https://www.hotel1622.se/

Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm

Hotell

Best Western Plus Hus 57- en hotell & designpärla mellan två halvöar mitt i centrala Ängelholm

 

Bw plus Hus 57 i Ängelholm är den självklara platsen för möten och affärsresande, men också för dig som vill boka en härlig hotellweekend.

Vårt koncept bygger på tankarna kring ett modernt och familjärt townhouse. Här både äter du gott i vår restaurang på entréplan, kopplar av nere i vår wellness, kör ett härligt styrkepass i gymmet, njuter av skönt häng i vår lobby eller bara sover riktigt gott i våra sängar.

BOENDE NÄRA TRÄFFEN

Ormastorps Gård

Gårdsboende  (2 KM IFRÅN)

Vi kan erbjuda tre olika boenden. Lägenheten, för den stora familjen som vill ha lite mer plats eller någon av stugorna för den lilla familjen. Alla boenden är utrustade med dusch, toa, kök, TV, gratis WiFi.

Sängkläder och handduk ingår

 

Boende med tvätt och verkstad

Incheckning: Efter 14.00
Utcheckning: Innan 11.00

Eller efter ö.k

NÖJEN, MAT OCH UPPLEVELSER I NÄRHETEN

Helsingborg – Helsingör 

Båt, Resa

Ta båten över till Danmark och Helsingör. Att ”Tura” är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör, uttrycket för en upplevelse som så många uppskattar. 

Att ta en tura innebär helt enkelt att man stannar ombord på båten och äter, dricker, och shoppar i lugn och ro. Man kan åka fram och tillbaka hur många gånger man vill. 

Wallåkra Stenkärlsfabrik anno 1864

Uppleva

Wallåkra Stenkärlsfabrik är ett modernt företag med kulturhistorisk förankring. En kvarleva från nordvästskånsk hantverks -och industriepok. Fabriken ligger naturskönt inbäddad i Rååns dalgång

Här tillverkas fortfarande stenkärl, brunglänsande krukor och krus från traktens lera. Allt drejas för hand och bränns sedan i den stora koleldade rundugnen. Som besökare har man möjlighet att följa hela produktionskedjan från lerfyndighet till färdig produkt.

Vår krog är belägen i ett magasinhus från förra sekelskiftet, med den porlande bäcken rakt under.

Till Wallåkra beger sig människor för att prova på att dreja, äta god mat eller njuta av den vackra naturen som omger fabriken. Titta, delta eller bara vara – ambitionsnivån bestämmer du helt själv. Det viktigaste är att du har en upplevelse med dig härifrån.

Kontakta oss

Vallåkraträffen
info@vallakratraffen.com

Följ oss på sociala medier!

Nyhetsbrev

Få det senaste nyheterna om Vallåkraträffen