Söndag – Show’N Shine Area

shownshine-2017

Välkommen med din entusiastbil till Vallåkraträffen 2018!

De deltagare som har en bil utöver det vanliga och som vill få sin bil bedömd av jury på Vallåkraträffen måste föranmäla sig med foto på bilen. Det går endast att ställa upp i en tävlingsklass!

Företags och klubb-bilar

Bilar som väljer att stå i företagsmontrar eller klubbmontrar bedöms enbart under lördagen. Bilar som står i klubb- eller företagsmonter kommer att bedömas på rampen framme vid flygrakan. Bedömningen äger rum på lördagen med start 10.00. Kom i tid! Välkomna!

Kom hit och ställ ut din bil

Övriga förare av entusiastbilar som inte vill bli bedömda av juryn men ändå vill ställa ut sin bil på träffen behöver inte föranmäla sig, bara kom! Förare av fina entusiastbilar har fri entré.

Vad är Show ’N shine area?

Show’n shine area är ett finbilsområde där Juryn förbehåller sig rätten att välja ut fina bilar som skall parkeras och bedömas. De 250 första får Meguiars Show N shine plakett. Det är endast bilarna inom detta område som blir bedömda under söndagen. Obs: Bilar som väljer att stå i företagsmontrar eller klubbmontrar bedöms enbart under lördagen. Bedömningen på lördagen äger rum på rampen på flygrakan med start 11.00.

banner7

Meguiars plakett till det 250 första show’n Shine deltagarna!

 

Sveriges Häftigaste Volvo & Best In Show

Så här gör du för att få chansen att delta i Sveriges Häftigaste Volvo och Best in show:
Du anmäler din bil i den tävlingsklass som den tillhör, klasserna hittar du här. Juryn kommer därifrån att välja ut 10 bilar som blir finalister i Sveriges häftigaste Volvo samt 10 bilar som blir finalister i Best in show. Dessa finalister får sedan parkera sina bilar framför scenen. Där röstar sedan Juryn, bilbyggarna och besökarna fram 1-3 pristagare.

Regler Sveriges Häftigaste Volvo

Bilen ska ha motor och chassi/kaross från Volvo samt vara körbar.

Prisutdelning Söndag

Om just du får en blå lapp i framrutan, läs instruktionerna noggrant. Detta innebär att du har vunnit pris och skall köra ut med din bil på flygrakan. Se till att parkera din bil i rätt klass. Juryn och funktionärerna hjälper dig. Vinnaren åker sedan över rampen som finns vid scenen. Tvåan och trean kör vid sidan om. Lycka till!

Biltvätt – tips på biltvättar här!

 

Sista anmälningsdag 13 Augusti.

button-anmal

 

 

Share This: